Om företaget

 

Jag heter Anne Hammare och är utbildad friskvårdskonsult, diplomerad beröringspedagog och HLR-instruktör.

Idén till Ann-d-e-Taget kommer från en plats där jag finner återhämtning och ro. Det är en liten ö som ligger i Bottenhavet där jag varje år ändå sedan jag föddes fått uppleva närheten till havet, naturen och vindens krafter.

Andning, rörelse, tankar och kommunikation är grundtanken. Det ska vara enkelt att anlita Ann-d-e-taget. Att arbeta gemensamt, planera, genomföra, följa upp och bygga upp ett ömsesidigt förtroende och samarbete inom friskvård, miljö och hälsa.

Jag har själv genomgått en stor ryggoperation och lång rehabilitering och vet hur det är att hamna i en djungel av olika myndigheter och hjälpalternativ som ofta visar sig vara återvändsgränder. I dag ser jag att behovet av en hälsoinspiratör är stort då hälsa och välmående helt och hållet är var och ens ansvar. Att ta ansvar är att fundera: vad fyller jag magen med (kost), hur använder jag kroppen (rörelse och motion) och vad jag gör för att utvecklas mentalt (avslappning och sinnesro).

Jag har en lång bakgrund inom bevakningsbranschen där jag arbetade med ledarskap, arbetsmiljö, personal, marknadsfrågor och även som väktare. Tidigare erfarenheter av att arbeta med människor har jag fått från att ha arbetat inom vård/omsorg och barn/ungdom.

Under mina utbildningar inom friskvård och även egna kontakter har jag skapat ett nätverk. Några har jag med här på hemsidan men listan är lång och givetvis tar jag hjälp av dem för att just du skall kunna få den kompletta lösningen.

Låt mig besöka er på företaget eller hemma för att kunna erbjuda individuellt anpassade och speciellt förmånliga prispaket.

Låt mig vara din hälsoinspirator både inom privat och offentlig sektor!

 

Mobil: 070-6860133 | E-post: ann-d-e-taget@bredband.net